Wat doen wij?

In deze tijd komen we veel vrouwen tegen die behoefte hebben aan rust en bezinning.

Ook wij genieten als we tijd hebben om daarmee bezig te zijn.

Daarom organiseren we elk jaar een meerdaagse retraite voor vrouwen op een rustige plek, bij voorkeur in een klooster.

De retraite biedt tijd voor jezelf en ontmoeting met anderen en God. Door te luisteren naar God worden we meer bewust van Zijn goedheid en betrokkenheid op ons.

We raken vervuld met innerlijke rust, nieuwe verwachting van wat Hij wil geven en we ervaren opnieuw Zijn aanwezigheid in ons leven.

Wie zijn wij?

Agnes Huizenga

Jaren geleden volgde ik in Engeland een retraite. Daar is de kiem geweest voor mijn verlangen om zelf retraites te geven. Via verschillende organisaties heb ik inmiddels retraitedagen mogen verzorgen. Ook in mijn werk als contextueel therapeut en coach zie ik hoe belangrijk het is met verwachting en hoop te leven en rust te vinden. Ik verzorg overdenkingen bij Groot Nieuws Radio en ben actief in gebedspastoraat en als spreker. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig of met vriendinnen aan het chillen.

Desiree Onvlee

Wanneer ik stil word dan spreekt God! Ik ben onder de indruk van wat God geeft wanneer wij tot rust komen en ons op Hem richten. In mijn werk als pastor in een kerk voer ik gesprekken met mensen en ervaar ik telkens weer de grote kracht en impact van gebed. Dat geeft vrede en vreugde. Naast mij werk als pastor ben ik spreker en trainer. Ik geniet van tijd met vriendinnen: kletsen, koffiedrinken en bidden (ik noem ze mini retraites) en ook van buitensport, lezen en creatief bezig zijn.

Alda Westerhof

Al heel wat jaren bezoek ik graag conferenties en volg ik pastorale cursussen. Het heeft me zoveel geleerd over hoe God naar me kijkt en wie ik mag zijn. Hoe ik steeds weer mag groeien in mijn relatie met Hem. Een weekend eruit, genieten van gezelschap, tijd hebben om met de dingen van God bezig te zijn, ik kijk ernaar uit. Het met elkaar samen zijn met God geeft me meer verbinding en verwondering over wie God is voor mij en voor anderen. Een bemoediging in vertrouwen op Hem. Ik zal voor al de praktische zaken zorgen voor en tijdens de retraite.